Op Zuid Scherpenzeel

Scherpenzeel - Scherpenzeel
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw-woning in Scherpenzeel?

Dan is Op Zuid in Heijhorst, wellicht iets voor jou. Ons project bevat 34 woningen in verschillende prijscategorieën en typen. Rug-aan-rug woningen, rij- en hoekwoningen, twee onder een kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarbij zetten we niet zomaar wat woningen neer om die vervolgens te verkopen. Nee, we overleggen eerst met toekomstige bewoners over het ontwerp en de indeling van de woningen. Zo weten we zeker dat de nieuwbouwwoningen van Op Zuid perfect aansluiten bij de woonwensen van de (potentiële) koper.

De 34 woningen van Op Zuid liggen in het gebied de Heijhorst Zuid op, het terrein van de voormalige Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel. Op Zuid wordt een prachtig leefgebied met voldoende parkeerplaatsen, groen en water.
Scherpenzeel

Scherpenzeel is een karakteristiek, groen dorp dat ligt in het uiterste zuidwesten van de Gelderse Vallei. Scherpenzeel ligt zeer gunstig in het midden van Nederland en grenst aan de gemeenten Woudenberg, Renswoude en Barneveld. Scherpenzeel heeft een gezellige dorpskern met goede winkelvoorzieningen en prachtige historische gebouwen, zoals kasteel Huize Scherpenzeel en het Koetshuis.

Met de Grebbelinie, het Valleikanaal en een wijds buitengebied binnen handbereik leent Scherpenzeel zich uitstekend voor wandelen (over de zogenoemde Klompenpaden), fietsen en paardrijden.

Scherpenzeel heeft volop sportvoorzieningen zoals een openluchtzwembad en vele sportverenigingen. Het centrum voor sport, cultuur en welzijn in Scherpenzeel is het Kulturhus De Breehoek met sporthal, vergaderzalen en een grote theaterzaal. Het is ook geen wonder dat Scherpenzeel met haar betrokken inwoners een bloeiend verenigingsleven heeft.

Via de provinciale wegen N224 en de N802 heeft u snelle aansluitingen op de A12, de A30 en de A1. Scherpenzeel heeft een busverbinding met het gebied Arnhem, Amersfoort en Utrecht. Daarnaast rijdt er een buurtbus naar Barneveld. De dichtstbijzijnde treinstations zijn in: Amersfoort, Maarn, Barneveld, Lunteren en Veenendaal.

Samen ontwikkelen

LATEI ontwikkelt samen met jou. Want jij als toekomstige bewoner bent het belangrijkste. Met dit uitgangspunt wordt Op Zuid ontwikkeld. Alleen door met jou en de andere potentiele bewoners van Op Zuid in gesprek te gaan kunnen we achterhalen wat de woonwensen zijn en ontwikkelen wat jullie willen.

Door middel van een uitgebreide online enquête vragen wij geïnteresseerden vanaf het eerste uur naar hun woonwensen. Maar we gaan veel verder dan dat! Zo organiseren wij een workshop waarbij geïnteresseerden de kans krijgen om hun woonwensen aan te geven door te discussiëren in groepjes. In de workshop worden o.a. de architectuur, het materiaal, de plattegronden en opties gepresenteerd en besproken.

Na de workshop worden de woonwensen zoveel als mogelijk in het ontwerp verwerkt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op Zuid Scherpenzeel
Koopwoningen
34

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Scherpenzeel.

Aanmelden